U první půjčky totiž můžete dostat 16 000 Kč na 30 dní bez navýšení.

Rychlá půjčka 30000 Kč bez doložení příjmů

Jednou z finančních společností, která nabízí nebankovní krátkodobé půjčky před výplatou je i společnost Zaplo Finance s. r. o. Ta nabízí Zaplo půjčku, u které můžete dostat až 30 000 Kč v hotovosti nebo bezhotovostně ihned na účet v bance. Vyřízení půjčky je velmi rychlé. Stačí vám jen občanka a pár minut vašeho času.

Rychlá nebankovní půjčka do 30 000 Kč

Mezi hlavní přednosti této nebankovní půjčky patří především:

  • Krátkodobá půjčka od 1 000 Kč do 30 000 Kč
  • První půjčka 16 000 Kč na 30 dní je zdarma (úrok 0%, poplatky 0%)
  • Výplata peněz v hotovosti na 300 místech v ČR
  • Zaslání peněz na účet ihned (bezhotovostní půjčka)
  • K vyřízení stačí občanka, nejsou potřeba jiné doklady
  • Možnost prodloužení splatnosti na delší dobu

Krátkodobá půjčka do výplaty i v hotovosti

Jednou z velkých výhod této půjčky je možnost dostat peníze v hotovosti. Zatímco u jiných krátkodobých půjček máte možnost získat pouze bezhotovostní formu úvěru, u této finanční společnosti můžete dostat peníze na ruku.

To je možné díky spolupráci se sítí poboček tabákových prodejen GECO (klasické trafiky v nákupních centrech, na zastávkách hromadné dopravy nebo třeba v Kauflandech). Těch je více než 300 po celé ČR a vy si tak můžete peníze v hotovosti vyzvednout poblíž svého domova, bez čekání na vyřízení převodu peněz v bance.

Půjčka zdarma bez navýšení s úrokem 0%

Další velkou výhodou této nabídky je to, že si zde můžete půjčit peníze a nic vás to nebude stát. U první půjčky totiž můžete dostat 16 000 Kč na 30 dní bez navýšení. To znamená, že neplatíte žádné poplatky předem. Nebudou vám účtovány žádné úroky (úrok 0%) ani jiné poplatky. Půjčených 16 tisíc korun splatíte jednorázovou splátkou za 30 dní a máte to zdarma.

Vyřízení půjčky i bez potvrzení o příjmu

Pro získání úvěru zde nepotřebujete spoustu dokladů nebo potvrzení. Stačí vám jenom občanský průkaz, účet v bance a mobilní telefon. Vyplníte jednoduchou online žádost. Ta je ihned vyhodnocena, a jsou vám nabídnuty konkrétní podmínky půjčky (první půjčka do 16 000 Kč může být zdarma). Pak už jen doložíte svou totožnost a provedete příslušné ověření a odsouhlasení smlouvy. Obratem si můžete jít pro peníze v hotovosti nebo je ihned máte na účtu v bance.

Nezávazná žádost o půjčku do 30 000 Kč

Následující žádost je nezávazná. Snadno si tak můžete ověřit, zda i vy máte šanci získat peníze.